Loader Image

Over Martine de Jong

Ik vind het iedere dag mooi om mensen perspectief te geven in hun werk en loopbaan. Dat kan zijn door mensen inzicht te geven in hun mooie kwaliteiten, door ze te helpen een nieuwe baan te vinden of door ze inzicht te geven in het effect van hun gedrag en ze te helpen dingen anders te doen. Ik denk en handel vanuit mogelijkheden en dat geef ik ook de mensen die ik begeleid graag mee.

De verbinding tussen mens en organisatie vormt de rode draad in mijn loopbaan. Ik heb bij verschillende organisaties verschillende HRM gerelateerde functies gedaan. Variërend van de implementatie van een nieuw personeelsinformatie systeem, het professionaliseren van een P&O afdeling, leiding geven aan een team professionals tot het ontwikkelen van beleid op het gebied van duurzame inzetbaarheid. In alle functies staan ontwikkelen en verbeteren centraal. Ik ben gefascineerd door mensen in organisaties en heb de overtuiging dat “de juiste mens op de juiste plaats” essentieel is. En daaraan wil ik graag een bijdrage leveren.

Als mens ben ik nieuwsgierig, positief kritisch en vrolijk. Ik stel zinnige vragen, ben duidelijk en niet bang om te confronteren. Ik ben een pragmatisch ingestelde coach en adviseur en werk graag samen naar een concreet eindresultaat.

Opleidingen & certificeringen o.a:
– Post HBO opleiding tot loopbaanadviseur
– Post HBO verandermanagement / bedrijfskundig management
– Gecertificeerd coach (ST!R)
– Gecertificeerd CV in Spe coach