Loader Image

Loopbaan

Voor jou als (toekomstige) medewerker is het belangrijk dat je weet wat jouw toegevoegde waarde is voor een organisatie. Dan kans is dan groot dat je werk doet wat bij je past of dat je makkelijker werk vindt dat bij je past.

Jij wilt….. Weten wat de volgende stap in je loopbaan is…… Je talenten kennen……… Onderzoeken welke functies bij je passen…… Vertrouwen krijgen in je eigen functioneren……… Er achter komen welke werkomgeving bij jou past……Weten of je moet kiezen voor de inhoud of voor leidinggeven…..In actie komen en een nieuwe baan vinden……

Ik kan je helpen om antwoord te vinden op deze of andere loopbaanvragen.

Loopbaancoaching

Als coach geef ik je inzicht en praktische handvatten om nu en in de toekomst enthousiast aan het werk te zijn en te blijven. Ik geef je de tools in handen om je talenten en kwaliteiten te benoemen, jouw persoonlijke ambities te kennen en te gaan realiseren. Jouw loopbaanvraag is het uitgangspunt. Via op maat gemaakte oefeningen breng je stap voor stap in kaart wat jouw kwaliteiten en vaardigheden zijn. Wat jij belangrijk vindt als het gaat om werk en wat jij wilt bereiken. Met behulp van een concreet actieplan ga je aan de slag om jouw doel te realiseren. Daarbij maken we de koppeling tussen jou en kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Ieder traject is maatwerk. In een individueel (kosteloos) kennismakingsgesprek gaan we in op je vraag en de achtergrond van die vraag. Op basis daarvan bespreken we welke stappen we gaan zetten en wat dat van je vraagt. Gesprekken vinden plaats om de 2 à 3 weken waarbij ik je vraag vooraf zaken uit te werken en naar mij toe te sturen. In overleg kunnen we een deel van het traject digitaal te doen (e-coaching).

CV in Spé

In het CV in Spe – de opvolger van het CV – breng je jouw toekomstige loopbaan én levensloop in beeld. Het stelt je in staat gedurende jouw verdere loopbaan en leven bewuster keuzes te maken doordat er gefocust wordt op een zelf uitgedacht einddoel, gebaseerd op persoonlijke waarden, idealen en unieke kwaliteiten.

Intensieve coachsessies worden afgewisseld en aangevuld met een online webapplicatie waarin op intuïtieve en speelse wijze coachsessies worden voorbereid, uitgewerkt en extra verdieping wordt geboden. Centraal staat persoonlijk leiderschap en (lange termijn) ambities, het levert je een concreet eindresultaat op.

Wat levert een CV in Spe je op?

  • Het vergroot je zelfinzicht, zicht op jouw unieke kwaliteiten en waarden
  • Je weet beter wat je wilt en waar je voor wilt gaan
  • Je hebt focus voor de toekomst en het vermogen tot het maken van bewuste (loopbaan)keuzes
  • Onrustige gevoelens nemen af
  • Het verhoogt jouw persoonlijke effectiviteit
  • Jezelf presenteren (tijdens sollicitaties) was nog nooit zo makkelijk

Voor uitgebreidere informatie zie ook www.cvinspe.nl

Wil je meer weten over dit programma of kennis maken, maak een afspraak!